EP #634: AI i Data Analyse: GPT Code Interpreter som Game-Changer

ChatGPT har netop lanceret deres nye funktion CodeInterpreter. Det er lidt af en gamechanger i brugen af ChatGPT. I denne episode gennemgår vi hvordan at du kan bruge CodeInterpreter i marketing-regi og nogle use-cases, vi allerede selv har oplevet.

Denne episode transkriberet

I episode 634 af podcasten diskuterer værterne, Emil Kristensen og Halfdan Timm, anvendelsen af Code Interpreter på ChatGPT, et værktøj, der muliggør upload af data som PDF-filer, arkiver og mere. De er begejstrede for denne funktion, da den giver mulighed for at få hjælp fra ChatGPT til at arbejde med og analysere data, der er relateret til de uploaded filer.

Halfdan Timm har allerede investeret omkring 25-30 timer i at udforske Code Interpreter og finder det yderst nyttigt. De diskuterer, hvordan det er en “gamechanger” inden for marketing, og det har potentiale til at forbedre arbejdsprocesser for forskellige erhverv og brancher, uanset om man arbejder inden for B2B, B2C eller e-commerce.

Et eksempel blev givet, hvor Halfdan Timm havde et færdigt whitepaper, som skulle bruges til at skabe en landingsside. I stedet for at skrive teksten manuelt uploadede han PDF’en til ChatGPT, bad det om forslag til overskrifter, beskrivelser og endda et wireframe for landingssiden. ChatGPT behandlede dataene og gav ham hurtigt forslag, som han kunne vælge og redigere, hvilket gjorde processen utroligt hurtig og effektiv.

En anden anvendelse af Code Interpreter var at udføre analyser for e-handelsvirksomheder. For eksempel kunne Halfdan Timm uploade data om ordrer og kunder og få en analyse af Customer Lifetime Value (CLTV). Det sparer tid og gør det muligt at opnå dybdegående indsigt i virksomhedens kunder.

De diskuterer også, hvordan man kan bruge Code Interpreter til at analysere søgefraser fra Google Search Console og oprette et kort over kunder baseret på deres geografiske placering.

Det understreges, at brugerne skal være betalende Plus-kunder for at få adgang til Code Interpreter. De opfordrer lytterne til at investere tid i at lære om AI og drage fordel af værktøjet, da det kan revolutionere måden, man arbejder med data på og give en konkurrencefordel.

Samlet set er Code Interpreter på ChatGPT et kraftfuldt værktøj, der kan forbedre arbejdsgange og dataanalyse for virksomheder og enkeltpersoner, og værterne opfordrer alle til at tage det i brug og udnytte dets potentiale.

633 635