Om

I Marketing Brief får du konkrete tips, tricks og hacks til dine online marketing-aktiviteter.

Har du ikke tid til at høre lange podcasts for at fange et par enkle tips?

Vi har en løsning til dig.

Halfdan & Emil er to af Danmarks største online marketing-nørder, og du er garanteret 10 intense minutter fyldt med skarpe, oversete råd og spændende fortællinger om deres egne erfaringer.

Marketing Brief er ikke fyldt op med bullshit, reklame eller salg.

Det er derimod 10 minutter for dig, der er passioneret online marketer, og som vil blive endnu bedre.

Brug 10 minutter af din tid og lyt med. Vi er sikre på, at du vil blive klogere på mange forskellige aspekter af online marketing og få masser af konkrete tips, du vil blive inspireret af.

Hvis 10 minutter er for lidt tid, så har vi et alternativ, som hedder Marketing Brief Extended, hvor vi går i dybden med avanceret emner.

Slutteligt har Halfdan og Emil lavet et kursus, som de kalder HubSpot PRO. HubSpot PRO er et online kursus, hvor de på 8 timers video gennemgår, hvordan du får flere B2B leads samt sætter HubSpot op til at være en marketingmaskine.


Emil Kristensen

Jeg ​er​ ​til​ ​dagligt​ ​CMO​ ​og​ ​co-founder​ ​af​ ​​Sleeknote​.​ ​Sleeknote​ ​hjælper mellemstore​ ​og​ ​store​ ​virksomheder​ ​som​ Unisport, ​Berlingske,​ ​Matas,​ ​Hummel,​ ​Aller, Gyldendal,​ ​Bauhaus,​ ​Coop​ ​og​ ​+1.500​ ​andre​ ​kunder​ ​med​ ​at​ ​indsamle​ ​flere nyhedsbrevstilmeldinger.

Derudover​ ​blogger​ jeg​ ​om​ ​email​ ​marketing​,​ ​leadgenerering​, start-ups, SaaS og ledelse ​på​ ​blandt​ ​andet Campaign​ ​Monitor​ ​og​ ​Bigcommerces​ ​blogs,​ ​ligesom​ ​jeg​ ​underviser,​ ​holder​ ​foredrag og​ ​rådgiver​ ​i​ ​email-markedsføring​ ​og​ ​leadgenerering​ ​både​ ​nationalt​ ​og​ ​internationalt.

Emil Kristensen

Halfdan Timm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S.

Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

Halfdan Timm