EP #320: YouTube Lead Ads kommer!

Da Facebook i 2016 lancerede Lead Ads vidste vi ikke, hvor stor en opdatering, det var. I dag bruger Obsidian flere penge her end på alle andre kampagnemålsætninger.

Nu kommer der et tilsvarende annonceformat hos YouTube.

YouTube Lead Ads – eller, Acquire Leads, som de kalder det – er blevet annonceret.

Vi taler om, hvorfor det her potentielt er en kæmpe opdatering, og hvad vi vil bruge den til i Sleeknote og Obsidian.


Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.