EP #325: For webshops: 3x affiliates, du skal passe på med

Affiliate marketing er overordnet en rigtigt god kanal for din webshop. En hær af provisionslønnede sælgere der, hvis du gør det attraktivt for dem, kan levere en lind strøm af salg.

Men de kan også være lige lovligt smarte, hvis du ikke er opmærksom.

Hør EP #325 af Marketing Brief og undgå 3 af de lidt for smarte affiliates:

  • Rabatkode-sider
  • Brand Ads på Search
  • samt email marketing spammere

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.