EP #149: Det nødvendige mindset for at skalere din e-commercevirksomhed – med Dennis Drejer og Søren Sieg Jensen


Download episoden
Dennis Drejer og Søren Sieg Jensen har begge været med til at skalere e-commerceforretninger – henholdsvis Rito.dk og Cykelpartner.dk.

Det kræver et andet mindset at gå fra 1 mand til mange – hvilket, fortæller Kongen af Garn og Marketingchefen i EP #149 af Marketing Brief.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.