EP #232: Hvad koster det at ranke #1 på “kviklån” i 2018?


Download episoden
Konkurrencen i de organiske søgeresultater bliver hele tiden intensiveret. De søgeord du kunne ranke for ret nemt for 5 år siden er tæt på umulige i dag.

Et godt eksempel på dette er søgeord relateret til “kviklån”. Det er måske det mest konkurrenceprægede danske søgeord ved siden af casinoerne.

EP #232 handler om konkurrencen i de organiske søgeresultater – eksemplificeret ved Lånemafiaen 🙂

Links: +300k (lavt sat)

Website: +50k

Content: +50k (inkl. video)

Diverse: +50k

12 måneder

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.