EP #285: SEO i 2019

Søgemaskineoptimering er et felt, der har ændret sig enormt over de sidste 5-10 år.

Hvor det tidligere handlede om keyword stuffing, mængden af links og gamle domæner, så taler vi i dag brugeradfærd og holistisk SEO.

Men også stadig linkbuilding..

I EP #285 taler vi om, hvad der betyder noget for SEO i 2019 – og hvordan Sleeknote og Obsidian planlægger at arbejde med det.

Lyt med her.


Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.