EP #215: Vores første erfaringer med Push notifikationer i Chrome


Download episoden
Du kender push notifikationer blandt andet fra Facebook: Du siger ja til en notifikation og får den, når en person skriver til dig på Messenger.

Du kan også bruge push notifikationer på dit website. Hvis du er i tvivl om det er en god idé, så lyt med her – for vi har testet dig for dig på flere forskellige virksomheder.

Hør hvad du skal – og ikke skal – bruge push notifikationer til i EP #215 af Marketing Brief her.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.