(Den store misforståelse om) Kvalitet vs. Frekvens


Download episoden
Hvad skal du gå efter – meget eller godt indhold?

Ikke at de to skal stilles op imod hinanden – men hvis du gør det, har vi alligevel et bud på, hvad der er vigtigst.

Frekvens er vigtigere end kvalitet.

Frekvens + kvalitet (Sleeknotes blog) er fantastisk, men ressourcekrævende.

Godt indhold 1 gang om måneden skaber ikke resultater.

Gælder for blogs, podcasts, video m.v.

Consistency.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.