EP #206: Du sender for få e-mails og det er dyrt


Download episoden
Flere e-mails giver mere omsætning. Det giver sig selv.

En uvidenskabelig undersøgelse i Obsidian viser, at op til 4-5 mails om måneden giver en lineær stigning i omsætning fra e-mail marketing.

Halfdan og Emil taler om at sende flere mails – og hvad du skal være opmærksom på, når du gør det.

Indtil 4-5 mails om måneden ser vi lineær sammenhæng mellem # udsendelser og omsætning i e-mail marketing

Indsaml e-mails med Lead Ads før det er for sent

Send flere segmenterede e-mails

Virker både b2c (alle webshops) og b2b (Obsidian Academy)

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.