EP #022: 9 tricks til flere e-mailtilmeldinger på 10 minutter


Download episoden
The money is in the list.

I episode #22 af Marketing Brief kommer Halfdan og Emil med 9 tips og tricks til, hvordan du kan udbygge din e-mailliste – som altid på blot 10 minutter.

Hør hvordan kursusudbydere til advokater, webshops, konsulenter og mange andre får deres mails ind i dag og gør dem kunsten efter.

  • Dit eget nyhedsbrev
  • Email signatur
  • Vingummibamser
  • Content upgrades
  • Konkurrencer med andre
  • Lead Ads
  • Mailsignatur
  • Exit intent
  • Ring og få dem (fx advokater)

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.