Dine Facebook splittests er ramt af selection bias: Her er løsningen


Download episoden
Hvis du splittester på Facebook via flere annoncer i et annonesæt eller dynamisk annonceindhold, er du ramt af selection bias.

Hvad er det – og er det egentligt et problem?

Det er emnet for EP #248 af Marketing Brief.

  • Alm. splittest giver selection bias
  • A/B test giver klarhed for resultat, men også et dårligere resultat
  • Med A/B kan du kun splitteste én variabel
  • Ved dynamisk annonceindhold mange variabler
  • Hvis vi vil teste, laver vi A/B – hvis vi vil skabe det bedste resultat, kører vi dynamisk annonceindhold og kampagnebudgetoptimering

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.