EP #201: Facebook gør klar til GDPR og slagter Audience Insights


Download episoden
Av, av, av.

Første offer for GDPR er faldet: Det blev Audience Insights i Facebook, vi tidligere kunne bruge til at se, hvad vores websitebesøgende og kundelister var interesserede i og synes godt om.

Til gengæld ser det ud til at Lead Ads overlever GDPR.

Hør med i EP #201 og få en forsmag på, hvad der kommer til at ske fra den 25. maj, når den nye persondataforordning træder i kraft.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.