EP #349: Do things that don’t scale

Y Combinator – verdens måske mest berømte accelerator – er kendte for at anbefale deres incubees at gøre ting, der ikke skalerer. Hvordan hænger det sammen, og hvordan kan du gøre det i en praktisk, dansk kontekst? Det er emnet for EP #349.

Hvordan kan du så gøre det?

  • Bonjoro (eksemplet med Munkstore)
  • Send en bog ud (Sleeknote & Obsidian)
  • Tilføj manuelt whitepaper-downloads til LinkedIn
  • Afhold FYSISKE morgenmøder
  • Send fysiske breve ud
  • Hjælp folk gratis
  • Stackoverflow, Quora og Marketing Brief-gruppen ifht spørgsmål er ting, der ikke skalerer

dothingsthatdontscale.com

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.