EP #237: Bottom Funnel Marketing (3/3)


Download episoden

Dine mulige kunder kender dig. Hvordan får du dem til at tage det sidste skridt og købe dit produkt? Det er emnet for EP #237 af Marketing Brief – Bottom Funnel Marketing.

Halfdan og Emil tager udgangspunkt i Obsidian og Sleeknote til dagens episode.

Seal the deal

Google Shopping
Facebook retargeting
E-mail blasts

Free Trial (automation, bonjoro, paid)
Book Demo (cs)
Sales (leadscore)

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.