EP #204: Sådan ansætter du en CMO (inkl. teknik og lønniveau)


Download episoden
En dygtig CMO kan gøre underværker for din virksomhed. I EP #204 af Marketing Brief taler Halfdan og Emil derfor om, hvordan du finder en dygtig CMO.

Men de starter med at stille spørgsmålet:

Skal du overhovedet have en CMO, eller er en digital marketing manager eller et bureau faktisk det, du leder efter?

Vi taler også om lønniveauer – for her bliver mange overraskede over, hvad en dygtig CMO koster.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.