EP #235: Top Funnel Marketing (1/3)


Download episoden

Hvordan arbejder Sleeknote, Obsidian og du med Top Funnel Marketing?

Top Funnel Marketing – hvor folk skal lære dig at kende – er emnet for EP #235. Emnet hænger sammen med Mid Funnel Marketing (#236) og Bottom Funnel Marketing (#237).

Lyt med og hør, hvordan vi skaber de første touchpoints med vores kunder.

Fokus på CPM, CPV, CPC

Facebook, Snapchat, Display, YouTube

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.