EP #187: Vi taler tidsregistrering – for, imod og erfaringer


Download episoden
I Obsidian er alle – næsten da – begyndt at registrere deres tid. Det har medført nogle spændende opdagelser.

EP #187 handler om tidsregistrering; hvornår det giver mening, hvorfor man skal gøre det og hvilke apps, der er værd at arbejde med.

Mention:

toggl.com

intempus.dk

Jeg kender drengene bag Intempus. De er dygtige. De beskriver selv værktøjet sådan her:

Har du studerende ansat på timeløn? Har du styr på fastansatte overarbejde og afspadsering? Hvad med tid brugt på enkelte kunder? Med Intempus kan  du registrere al slags tid lige meget hvor du er. Selv på toilettet😉 prøv vores App nu. 

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.