EP #158: Sådan virker spamfilteret i 2017 – feat. David McNally fra Ubivox


Download episoden
Seriøst – lyt til den her episode.

David McNally er partner i Ubivox og virkeligt dygtil til den tekniske del af e-mail marketing.

Hvis du – som Halfdan og Emil – arbejder med online marketing, så forstår du e-mail marketing, men du ved meget lidt om spamfilteret.

Hør i EP #158 om opvarmning af IP-adresser stadig er en ting – og hvordan spamfilteret egentligt fungerer. Vi blev overraskede. Det gør du også.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.