Hvad gør du, når du ikke kan skalere Facebook & Google Ads mere?


Download episoden
Det er svært at bruge mere end 50-100k på Facebook i DK om måneden – og på et tidspunkt rammer du cap på søgninger i AW. Diminishing returns indtræffer.

Hvad gør du så?

Det taler vi om i EP #247 af Marketing Brief.

  • SEO
  • Upper funnel – e-mail marketing
  • Horisontal ekspansion i nye markeder
  • Flere produkter til samme målgrupp

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.