EP #53: Retargeting på sociale medier feat. Steffen Hedebrandt


Download episoden
Retargeting er kilden til evig ungdom, men alligevel har vi ikke taget et dedikeret afsnit endnu – det ændrer sig i dag.

Med Steffen Hedebrandt fra Airtame taler vi om retargeting på Facebook, Instagram, Twitter m.v. – alle de gængse sociale medier. Selvfølgeligt ud fra konkrete, personlige erfaringer.

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Andre
  • Frekvens, overskud og budget

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.