EP #198: Virksomhedskultur i en remote virksomhed – Mogens MøllerDownload episoden
Mogens Møller er direktør i Sleeknote, hvor også Emil slår sine daglige folder.

Sleeknote er en remote virksomhed. Selvom der er et hovedkvarter i Aarhus og satellit-kontor i Holstebro, er der også medarbejdere spredt ud over resten af Danm.. verden.

Det giver både udfordringer (hvordan skaber du teamspirit når folk er 10 tidszoner fra hinanden) og fordele (du kan hyre de bedste til jobbet uanset geografi).

Hør Mogens’ tanker om virksomhedskultur i en remote virksomhed her.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.