EP #330: Relevansscore er død. Her er erstatningen til det vigtigste tal på Facebook.

Du har altid haft relevansscore på dine Facebook annoncer.

Et tal fra 1 til 10, der fortalte dig, om dine annoncer var noget værd.

Den er væk.

Til gengæld får du 3 nye begreber, der hjælper dig til at forstå, hvad problemet faktisk er med dine annoncer, så du også har mulighed for at løse det.

En god opdatering fra Facebook – få forståelsen for den her:


Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.