EP #195: Organisk reach på LinkedIn i 2018Download episoden

LinkedIn er faktisk et stærkt medie, hvis du glemmer al annoncering, og i stedet kigger på det organiske.

I EP #195 kigger Halfdan og Emil på, hvad du kan gøre for at stå igennem med dit budskab på LinkedIn – inklusive Emils listicles.

  • Reach på LinkedIn er i dag er med individer og ikke virksomheder
  • Lister, Emojis og videoer virker ano 2018.
  • Social selling giver sig selv i dag. værdi før salg.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.