EP #115: Marketing i born global-virksomheden AirHelp med Henrik Zillmer


Download episoden
AirHelp er verdens største flypassager-kompensations-tjeneste. Tjenesten kan hjælpe dig med ikke alene at få kompensation i Europa, men også USA, Sydamerika og nu også Asien.

Hvordan markedsfører du en virksomhed, der har modtaget 90 millioner kroner i funding – er der forskelle på Danmark og USA – og hvad har ændret sig fra starten til nu?

Henrik Zillmer – stifter og CEO i AirHelp – fortæller.

Husk også at høre tidligere episode med Henrik Zillmer om Rocket Internet, Y Combinator og meget mere.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.