EP #314: 4 ting Man Crates har gjort helt rigtigt

Amerikanske Man Crates har oplevet en imponerende vækst de sidste år. Det er et gavekoncept til manden, der har alt – undtagen et Old Fashioned-sæt, han selv skal åbne med et brækjern.

1) Deres indpakning er for sej og de lægger op til at folk skal unboxe deres gave og lægge på YouTube – og man har faktisk lyst.

2) Gaveguides – gør det nemt at vælge for den der leder

3) Få en reminder 10 dage før mærkedage, såsom fødselsdag, fars dag, julegave etc. på mail

4) Humor i deres marketing – tjek YouTube


Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.