EP #212: Emils learnings fra mere end 100 gennemarbejdede Sleeknote-blogindlæg


Download episoden
Sleeknotes content marketing game er strong.

Der bliver investeret mange ressourcer i det – og der bliver også skabt mange resultater i form af free trials og efterfølgende kunder i Sleeknote.

I EP #212 af Marketing Brief taler Halfdan og Emil om nogle af de vigtigste learnings, Emil har gjort sig i processen de sidste år.

– Konkrete vs. strategisk
– Hero-image
– Bullets, overskrifter og eksempler
– Overskrifter
– Mål
– Content upgrades
– Linkbuilding
– Ressourcer og tid
– Content promotion

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.