EP #216: Sådan konverterer du flere af dine leads til salg


Download episoden
Hvis bare du konverterede flere af dine leads, kunne du bruge færre penge på marketing.

Ikke at vi synes, du skal bruge færre penge på marketing – men EP #216 er alligevel vores bedste tips til at konvertere flere leads til salg. Særligt relevante for serviceudbydere, RFQ-tjenester, konsulenter, SaaS-virksomheder m.v.

  • at ringe lynhurtigt
  • autogenereret email om at henvendelse er modtaget samt hvad der sker nu
  • Sms stopper søgeprocessen
  • vise display remarketing + fb retargeting for leads der bekræfter, de har truffet det rigtige valg

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.