EP #339: SEO – Juni Core Update 2019 & Fremtiden for e-commerce søgeresultater

Google kom med en stor opdatering til den organiske algoritme i juni 2019. Den fik ikke et flot (dyre)navn som Panda, Penguin eller Hummingbird. Vi kender den blot som ‘June Core Update 2019’.

Opdateringen har særligt haft stor indflydelse på SEO for e-commerce.

Vi ser nogle trends og kommer med vores bud på, hvad der betyder noget i fremtiden, og hvordan du kan blive en af dem, der vinder på det – alt sammen i EP #339 her.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.