Emil har altid frarådet HubSpot – nu er Sleeknote selv skiftet


Download episoden

Emil er gået fra at fraråde venner og bekendte til HubSpot – bl.a. fordi værktøjet er meget dyrt sammenlignet med .. samtlige konkurrenter.

Men nu er Emil og Sleeknote selv skiftet.

Hvorfor taler Halfdan og Emil om i EP #249 af Marketing Brief – inkl. et tip til, hvordan du spare 90 % på din HubSpot-regning det første år.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.