EP #114: Henrik Zillmer fra Airhelp om Y Combinator, Rocket Internet og iværksætteres største fejl i dag


Download episoden
Henrik Zillmer er stifter af AirHelp, der hjælper flypassagerer over hele verden med at indkræve deres kompensation i forbindelse med forsinket eller aflyst fly.

AirHelp har været en del af den mytologiske Y Combinator i San Francisco og Henriks baggrund er bl.a. militæret og tyske Rocket Internet.

I 2 podcasts taler Halfdan og Emil med Henrik – og første, dette, handler om Henriks fortid og alt det, der leder op til AirHelp i dag.

  • Y Combinator
  • Rocket Internet
  • De største fejl iværksættere laver i dag

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.