EP #234: Sådan lader du Facebooks algoritme gøre alt arbejdet for dig


Download episoden
Facebooks algoritme er hvad der Facebook godt over fx LinkedIn.

Facebook viser ikke bare dine annoncer til hvem som helst – men vælger ud fra både hvad du beder om, adfærd på mediet og adfærd på dit website.

Men mange annoncører lader ikke algoritmen udfolde sig – og det giver dårligere resultater.

Hør i EP #234, hvordan du lader Facebooks algoritme gøre alt arbejdet for dig.

  • Automatiske placeringer
  • Kampagne budget optimering
  • Dynamisk annonceindhold
  • Konsolidering af målgrupper i samme annoncesæt
  • Test & Learn – rigtig splittest funktionalitet med målgruppeekskludering

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.