EP #155: 3 vigtige ting, Halfdan lærte hos Facebook Agency Day i Dublin



Download episoden
Hvert år inviterer Facebook en række danske bureauer til Agency Day. I 2017 deltog Obsidian Digital med 5 personer.

Hør 3 af de vigtigste takeaways fra dagen med oplæg fra Facebook selv i EP #155 af Marketing Brief her.

Relevant for alle der arbejder med Facebook annoncering.

  • 3 håndtag – særligt 1 af dem bruger folk forkert
  • Små videoer virker godt
  • 85 % af alle køb sker uden klik

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.