EP #163: E-mail Services & Tools


Download episoden
E-mail marketing er fantastisk – også fordi, der er så mange spændende services og værktøjer, du kan prøve af.

EP #163 af Marketing Brief handler om services som Mailchimp, ActiveCampaign og Ubivox og værktøjer som Zapier, Sleeknote og Leadsbridge.

Hør med her og bliv inspireret på de værktøjer, du bruger (og ikke bruger endnu).

Activecampaign
Intercom
Ubivox
Mailchimp
Customer.io
Infusionsoft
Campaign Monitor
Aweber
Apsis
eMailplatform
HeyLoyalty
SendInBlue

Zapier
Sleeknote
Leadsbridge

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.