EP #153: E-mail marketing med Søren Sieg Jensen og Dennis Drejer


Download episoden
Hvordan indsamler du leads til dit nyhedsbrev?

Hvor ofte kan du sende ud til dem?

Og hvordan får du allermest ud af dem i juletiden?

Det er emnet for EP #153 af Marketing Brief, hvor Halfdan og Emil taler med Søren Sieg Jensen fra Cykelpartner og Dennis Drejer fra Rito.

De to herrer er også med i EP 149 her.

Lyt med herover.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.