EP #174: Google Chromes nye Adblocker fra 15. februar 2018


Download episoden
Lige om lidt får vi en ny Adblocker direkte gennem Google Chrome-browseren. Det er i dag langt den mest brugte browser på internettet. Adblockeren vil fjerne alle annoncer på sider, der ikke lever op til ‘god reklameskik’.

Fremadrettet vil Chrome blokere ALLE annoncer på siden, hvis du har:

  • Helsidesannoncer
  • Auto video afspilning
  • Flash ads
  • “Blinkende annoncer”

i det hele taget hvis du er træls.

Google bestemmer over internettet.

Chrome er langt den mest udbredte browser.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.