EP #327: Emils vigtigste learnings fra at have lanceret “Built to Scale”-bogen

Sleeknote har lanceret bogen “Built to Scale”.

Det er et større projekt, der både er en selvstændig forretning, men i særdeleshed er en enabler til resten af forretningen.

Hør de vigtigste learnings fra både det at skrive og at sælge bogen her.

Agenda:

  • Lang process
  • Amazon
  • Fragtomkostninger
  • Preorders (bundle + ekstra)
  • Værdisætning
  • Lancering

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.