EP #219: 5 tricks til at sænke din bouncerate og gøre Google glad


Download episoden
Bouncerate – eller afvisningsrate på dansk – er de personer, der går ind på dit website og forlader det igen uden at se andre undersider.

En høj boncerate er sandsynligvis en negativ indflydelse på dine organiske placeringer.

I EP #219 af Marketing Brief er det overordnede mål SEO og bedre placeringer – og metoden er en lavere bouncerate. Hør vores 5 bedste tips til at sænke den her.

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.