EP #344: 7 forslag til B2B marketing på lavt budget

Du sidder i en B2B-virksomhed, men har ikke 50.000 kr. om måneden til paid ads.

Hvad gør du så?

Det er emnet for EP #344 af Marketing Brief – vi kommer med vores bedste bud her!

— Fokus på en eller to ting.

– Partners
– E-mail list
– Community
– Produkt
– Tilføj relevante stakeholders på LinkedIn og skriv med dem
– Morgenmøder er ret billige at afholde
– Personlig outreach

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.