EP #205: 5 vigtige learnings til dig, der vil starte et SaaS startup


Download episoden
SaaS er det hotte. Alle vil have et skalerbart produkt med 80 % margin.

Emil fortæller i EP #205 om 5 vigtige learnings fra Sleeknote til dig, der gerne vil starte et SaaS-startup.

 

– Årspakker
– KPI’er fra starten
– Du skal sidde i kundeservice
– CRM og betalingsservice (brug Stripe)
– Sælg dit produkt før det er live

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.