EP #213: 10x Zapier apps, vi bruger lige nu


Download episoden
Vi elsker Zapier. Hvis vi kunne købe aktier, gjorde vi det (kom så.. bliv børsnoteret).

Vi bruger Zapier til at overføre leads, gemme vigtige artikler, minimere arbejde i forbindelse med publicering af blogindlæg og meget mere. I EP #213 taler vi om 10 apps, vi bruger lige nu – til inspiration til dig, der også arbejder med online marketing.

1 Free Trial: DB hook -> Activecampaign -> Clearbit -> Bonjoro
2 Ny ansøgning -> Airtable -> E-mail
3 Publish blog post
4 Twitter like -> Pocket save -> Deler i marketing team’s pockets
5 Underperforming Blog Posts fra Airtable stats -> Slack -> task

 

  • Facebook Lead Ads
  • ActiveCampaign
  • Podio
  • WooCommerce
  • Slack

Få besked ved lancering

Subscribe on iTunes
@halfdantimm

Halfdan Timm – Jeg er partner i bureauet Obsidian Digital. Her hjælper jeg vores kunder med at sætte og eksekvere digitale strategier. Jeg er særligt dygtig til leadgenerering og er tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der i 2015 blev solgt til Ageras A/S. Udover mit daglige arbejde underviser jeg løbende i online markedsføring og er forfatter til Danmarks eneste bog om Facebook annoncering. Fra Odense, men bor i København.

@Emilgkristensen

Mit navn er Emil Kristensen, og jeg er til dagligt CMO og co-founder af Sleeknote. Sleeknote hjælper dagligt JYSK, Irma, Falck, Nordea, Jem & Fix, Berlingske, COOP, Hummel og +900 andre virksomheder med at indsamle flere nyhedsbrevstilmeldinger. Derudover blogger jeg om leadgenering, email marketing, content marketing og SaaS. Slutteligt holder jeg foredrag, underviser og rådgiver i email-markedsføring og leadgenerering.